This Microcement project consisted of over 200 square metres of a two colour tone Epoxy based Microcement Installation. Using a two tone grey colour we aimed for an industrial finish to this factory in West London.

A project that tested us from the start with very little lighting small spaces meant we relyed on site lights and our experience of applying microcement.

We completed the worktops and splashbacks seamlessly as well as completing the island with the waterfall sides give an rustic finish to this semi professional kitchen setup.

The bathrooms and cubicle walls were coated along with the floors on the ground and first floor to be used by visitors and the factory workers.

The disabled toilet was competed floor to ceiling seamlessly giving a accessible, and easy to clean bathroom.


1 2 3 4 5 6 7

Posted in Microcement on Jan 15, 2021